Lykkelig men litt ensom igrunn…

skjermbilde-2016-11-04-kl-17-08-43

skjermbilde-2016-11-04-kl-17-09-11

Heia!

Så er jeg endelig ferdig med 3 uker hell og Tønsberg by. Trekker meg sakte tilbake og håper alle vonde minner svinner hen. Og folk lar meg være i fred.

Lillemei skal være her mere bare helsa mi tar seg opp, psyken er knekt etter et år i byen med NadaNixZippZero søvn, annet enn på dagen. Idag var jeg og Ellen på NAV, Albert trenger bevis for at jeg ikke er betalingsdyktig, jeg skal få gjeldsordning og har null depositum men en super huseier her ved siden av meg. Jeg regner med alt går bra. Men jeg kommer nok VIPPSemase litt til fremover (41340040) inntil alt er i orden. Papsen er ikke bra om dagen og det bekymrer meg veldig, iom jeg ikke tør ta buss og ikke har råd til taxi, jeg vil ikke miste papsen min. Ellen kjørte meg og handla og vi kjøpte også ved. Jeg skal få støttekontakt og jeg og Ellen begynner se enden av tunellen, jeg klarer meg selv mtp fortiden og dens traumer. Jeg har endelig fått Alibox igjen og fibernett, å idag våknet jeg til Nøøøøø ute! :)

Jeg håper jeg får bo her lenge lenge og trives veldig. Ellers synes jeg «peisen» er en smule skummel, men jeg må bare lære meg. Einar sa jeg ikke skulle «kjipefyre», når var jeg kjip? LOL

Har lite å skrive, vil helst bare fokusere på fremtiden og lillemeg…

Takk til Papsen for all hjelp, Vidar som kjørte esker og ellers dere som hele tiden har oss i tankene.

Å bli alene er ikke barebare, men nå slipper jeg uro og bråk hver eneste natt!

skjermbilde-2016-10-30-kl-21-23-04

———————————————————————————————————————————————-

 

SNX :)

Ellers vil jeg minne folk på og støtte DENNE gruppa, min gamle nabo er blitt alvorlig syk og jeg ønsker herved at folk støtter opp på alle måter!Vipps 916 91844 eller konto 1208 51 85177.

Gla i deg Hildegunn!