Mammahelg, Driter regnbuer & #onefingerchallenge

Heppsi!

Lenge siden jeg har skrivd noe, jeg har jo flytta fra byens mas, drama & bråk. Utrolig deilig. Leier et lite koselig hus og kan se på film med bassen, lyd og farger på full guffe. Diggish! Og ingen som kommer og maser om det ene eller det andre heller. Jeg trives supergodt aleine og er så gla i meg sjøl at jeg koser meg i mitt eget selskap.

Nå ligger lillemei og snorker som pappan sin, sover på samme måte og er som en liten miniatyr av han der hun ligger med tærne på samme måte som han gjør. Så søtt!

Ikveld har vi sett denne, jeg har selvsagt sett den før da, filmgeek som jeg er:

Så etter filmen sa lillemeg at Harley var så cooli og hu ville så gjerne ha en sånn t-shorte, enig var jeg så jeg har nå bestilt en til oss hver fra Ebay, kosta liksom nesten ikke noenting :)

skjermbilde-2016-12-10-kl-01-04-19

Ellers heiv jeg meg på #Onefingerchallenge på Instagram og det tok jo helt av, må bare le, er jo bare en naken kropp da! Men jeg sletter bare Pm`ne jeg får uansett, er ikke hypp på noen mann jeg, har fått min dose siste åra og vil ikke han så kan det være det samme… Vel nakenhet burde virkelig folk begynne skjønne ikke er porr liksom. Jisses. Man ser jo ingenting ennå jeg er splitter naken på bildet. Feiter meg opp så har jo den MakkaRonnymagan på grunn av jeg skal begynne trene stryrke. Da er det greit å ha litt å gå på.

skjermbilde-2016-12-10-kl-01-15-28

Ellers fant jeg ut noe megasmart igår og det er matbutikk på nett, så igår bestilte jeg masse hverdagsvarer, melk, pålegg, etc fra Kolonial.no noe så genialt! og en utrolig super kundechat og damesjåfør som kom i diger lastebil og leverte rett ved døra, hun spurte til og med om hun skulle bære varene inn for meg! :) Anbefales på det sterkeste :)

skjermbilde-2016-12-10-kl-01-16-12

Nå har jeg satt på Machine gun preacher på Netflix og så skal jeg legge meg etter den sammen med lille frøken snork. Imorgen skal vi til byen og kjøpe masse rare hårfarger, gjøre litt jentegreier sammen.

Jeg er så superlykkelig om dagene at jeg driter regnbuer snart føler jeg, og jeg begynner glede meg kjempemasse til Julaften.

SNX :)