Bedre med hull i nesa enn hull i hjertet…

Hei!

Da ble lille henta ista og det gikk vel ca 30 minutter før jeg ble kjemperastløs, det var drop in på StudioZ og jeg heiv meg på bussen for å egentlig bare spørre om noen småting. Jeg har siden sommeren hatt lyst på Septum og med det knalltilbudet de kjører nå i Desember ble det at jeg tok den. Endelig! Det var utrolig vondt, vondere enn den jeg tok «der nede» for noen år siden faktisk, du kan jo selv tenke deg hvordan det er å nappe nesehår.

skjermbilde-2016-12-13-kl-19-53-19

Vi har hatt en kjempeflott helg og to flotte dager, men det er Einars uke så da ble jeg sittenes alene. Jeg ser så frem til ukene som kommer når henne skal være her. Det er himla godt og kommet unna byen og litt utpå landet. Lage nistepakke og ha noe å stå opp for om morgen. Når jeg er alene blir det gjerne sånn at jeg står opp men går og legger meg igjen etter et par timer, så oppe ser to tre filmer og legger meg igjen, sånn går uka. Takk og pris for remeronen, jeg slår ihjel 8 timer glatt! Men når henne er her blir jeg meg igjen på en måte. Jeg er veldig gla for Einar samarbeider 100% nå og vi prater greit sammen, for det er henne vi skal tenke på først å fremst. Jeg er så lykkelig når henne er her. Men blir utrolig rastløs alene, ihvertfall nå som jeg er helt alene. Men det går bra, jeg ser film og film, det blir himla mye film, men så er jo det min lidenskap fra før. Jeg gleder meg til lørdag og få ordnet armen, så skal jeg og en kompis på Julebord på kvelden. Sannsynlig sjuk søndag og klar for mammauke mandag. Vi skal handle inn julegaver og kose oss maks, jeg har heldigvis ikke mange å kjøpe til. Denne måneden var det halv skatt, samt jeg fikk inn Julegave på vipps. Ergo hull i nesa. Julegave til meg selv. Ramla litt inn i deppaland her nå, det er bare så himla stille!

skjermbilde-2016-12-13-kl-19-54-22

Bildet ble litt dosent men her er prislisten til Silje på StudioZ, så løp og få litt smerte dere også :)

SNX :)