En uke til Julaften!

Hei…

Da er 2 pakker i boks, til storemeg som jeg spleiser med Einar på (takk og pris han spurte!) og lille sin som jeg fikk i posten idag. Den blir fra meg og bestefar siden han også ikke har så god råd. Men jeg gleder meg til Julaften uansett, blir vel værre å leve frem til 18.januar før denne pensjonisten får «lønn» igjen, dæven det blir hardt.

I går kveld handla jeg ukas matvarer fra Kolonial igjen som blir levert her på Mandag.

Ps. trykker du på linken får du 200; og handle for av meg :)

Eneste jeg ikke fikk kjøpt var pinnekjøtt, det må jeg grave i alle butikker og SE på før jeg kjøper det. Det og kålrabistappe er min «jobb» hvert år, det har ihverfall blitt sånn. Så lenge lille er så liten så er det best også, for hennes skyld. Hadde det ikke vært for begge ungene hadde jeg godt kunnet sittet her å hatt en filmmaraton med en fjordland aleine uten noe pes. Men jeg skal nok være glad for det er en god stund til ennå. Jeg tenker mye på Papsen som sitter aleine hver kveld, så vi får ta mere vare på hverandre fremover. Livet kan snu på et sekund. Så mitt største ønske i år er bare fred & ro, null drama og shait.

Nesa er foresten ikke så vond mer, men det hender jeg glemmer meg og koser puta (en rar vane btw) og den vrir seg, det er au! så jeg ser frem til å kunne sette inn en bittteliten mindre sak der om en måneds tid ja :)

Så fikk jeg denne i posten idag, men det blir retur, for stor i str.S slæsj for liten (henge)rumpe. Hvorfor skal det være så hardt å trene? Kanskje fordi jeg har levd hardt siste åra og er halveis til 150 år og pensjonist? Frustrerende, jeg gjør det jeg kan, spiser dobbelt så mye hver dag, går i bakker, gjør øvelser, trener det jeg orker før jeg får så vondt at jeg nesten griner. Men hvor F blir rumpa av? blæh … jeg er en dinosaurus uten selvtillit :/ Men det er vel bare å ikke gi opp. Never give up! Bla det er Jul og jeg kan få på meg en fire fem kilo til!

Nå skal jeg vaske opp og gå ut med pappen, sprette en øl siden det er lørdag, skulle egentlig på Julebord ikveld men har ikke råd eller ork. Er så lei byen og folk generelt. Deilig med en helg aleine, glane filmer fra 90-tallet på Mac`n og bare slappe totalt av. Lage meg løvbiff med brokkoli og bearnaise i kveld. Og ta en øl til. Og se en film til. Livet! Strax er det mandag og Mammauke <3

Ha en flott lørdag alle sammen!
SNX :)