PIZZA!

Skjermbilde 2017-01-17 kl. 08.31.08

Pizzabunn:
50 g havregryn/havremel
50 g proteinpannekakemiks (ja faktisk, kan erstattes med annen tørrvare)
150 g speltmel (eller annen meltype)
20 g kokosmel (kan erstattes med annen tørrvare)
2 ss olje
2 ts bakepulver
1,5 – 2 dl lunkent vann
1 ts salt

Elt alt sammen til en myk deig, du slipper å vente på gjær og heving!

Bunnen inneholder hele 80 g protein. Du får ca 12 mindre stykker, så selv utenom fyllet snakker vi 6,7 g protein per stykke.

Pizzafyll:
400 g karbonadedeig
Krydder: paprikapulver, spisskummen, oregano, hvitløkspulver, salt og pepper
2 – 3 ss tomatpuré
2 – 3 ss ketchup u/sukker

Stek en pakke karbonadedeig med krydder. Tilsett tomatpuré og ketchup (og eventuelt litt vann) og la det tykne til en kjøttsaus.
Fordel kjøttfyllet utover bunnen. Deretter kan du legge på valgfrie grønnsaker, gjerne løk og paprika for å få smaken vi alle kjenner godt til.
Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn.

Oppskriften har jeg funnet HER :)

SNX :)