Møreste kotelettene ever!

Oppskrift på møre koteletter :)

Dette trenger du:

4 koteletter

1 liten boks fløte

5 ss Sweetbabyrays

mel

salt & pepper

2 ss Oystersaus

Slik gjør du:

Bland mel salt og pepper i en skål, vend kotelettene, stek de ved sterk varme på hver side og legg de i en ildfastform, sammen med litt smør, sweetbabyrays og oystersaus.

sett ovnen på Max 150 grader. (midterste rille)

legg de råstekte kotelettene i formen og hell ca en dl vann i pannen og kok ut pannen noen minutter. Hell så dette over kotelettene til de knapt er dekket av sjyen i den ildfaste formen. dekk til med folie!

Stek i ca 3,5 time og deretter hell over en liten kartong fløte. Senk varmen til ca 140 grader (eller så skiller fløten seg). La alt boble i ca 30 minutter til. Ta formen ut av ovnen og la de hele hvile i sirkus 15 minutter men folien på. Du kan også ha i løk eller hva du ønsker i formen siste halvtimen :)

VOILA!!!

Sånn, nå kan du prøve selv Papsen :)