Hildegunns kamp mot kreften #leverkreft

Hei!

Jeg skriver for å hjelpe min nabo om å få sine siste ønsker oppfylt, akkurat nå hjelper det nok lite å be til Gud og slik. Hun ønsker og få til en reise sammen med hennes to barn og hennes lille barnebarn. Hildegunn har leverkreft og det er ikke mere å gjøre, tiden løper fra henne og jeg forstår så godt hvorfor hun ønsker dette. Dette var akkurat det mamma også bestemte seg for når jeg var 14 år, heller ha oss rundt seg den siste tiden enn å bare få masse medisiner som i grunn ikke gjør ting bedre, bare utsetter og gjorde henne sykere. Så med dette innlegget håper jeg at mange mange kan dele dette og gi Hildegunn et bidrag, smått som stort, alt hjelper!

Under legger jeg ved statusen hennes fra Facebook igår, så kan dere selv lese.

1077282_10201478657469845_1308882394_o

Det hjalp hverken med inntak av gurkemeie, pepper, linfrøolje, brokkoli eller rosenkål. Det hjalp heller ikke å drikke 3 kopper grønn te eller et fedd hvitløk hver dag. Å holde seg unna sukker og hvetemel var bare tull. Å tenke at jeg var frisk, gjøre alt jeg «skulle» gjøre for å holde kreften i sjakk hjalp heller ikke.

Kreften har kommet tilbake med full tyngde i leveren. Det var nesten ingenting igjen av leveren som det ikke var kreft i. Lymfeknutene var uforandret.
Jeg har nå fått Nexavar som er en livsforlengende medisin hvis jeg tåler den. Onkologen sa at noen » tålte» den 1 mnd , 1/2 år eller kanskje 1 år. Dette pga bivirkninger. Hvis jeg tålte den bra i noen mnd ,skulle de søke om at jeg fikk immunterapi selvom jeg ikke var i den gruppen som kunne få det siden jeg har leverkreft.
Så det hjalp ikke med lykkeønskninger, toms up eller noe positivt før dommen denne gangen dessverre.
Men jeg vil takke dere for all støtten dere gir meg og vet jeg har dere for alltid ❤
Det eneste jeg har lyst til nå er å reise langt bort til varmen med barna og gi faen i denne jævla drit kreften, og bare nyte den siste gode tiden min. Så nå er det på tide å vinne 2,3 mill på Lotto på lørdag slik at vi kan gjennomføre denne reisen. Så blir det nok litt igjen til å betale ned huslånet og utdannelsen til Marcus ?? så ja, jeg vinner 2,3 mill på lørdag ❤
Vet at mange ikke blir lykkeligere med mye penger, men i noen tilfeller sånn som dette, tror jeg vi hadde blitt det den stunden.. ?✈️⛱?????

Hennes VIPPS er: 91691844

Hun har også en egen støttegruppe på FB som dere kan finne ved å trykke HER.

Jeg egentlig ganske ordløs, noe jeg ikke pleier være, men dette går veldig inn på meg, jeg har mistet utrolig mange oppigjennom årene og motpolen til dette her er en kamerat av men som ikke er 30 engang og bare ønsker å forsvinne.

Jeg håper dette kan være en liten oppvekker og at vi skal leve litt CarpeDiem hver dag, for vi vet aldri når den siste dagen vår er.

SNX.