September…..issues

Skjermbilde 2017-09-13 kl. 14.20.11(Trykk på bilde for å se alle bildene mine)

Skjermbilde 2017-09-13 kl. 14.20.54

Skjermbilde 2017-09-13 kl. 14.20.27

HEI!

ikke mye å lese fra denne kanten mer, har vel slitt endel siden slottsfjellfestivalen mtp det ene og det andre.  Jeg har faktisk ikke mere å skrive nå enn for månedsvis siden. Hva skjedde med hue i grunn? Forandringer er ikke noe for meg, det er vel hovedissues nå.

Det eneste jeg vet er at nå er det nok og jeg har søkt hjelp, tristeste er vel at meg mister Ellen, og føler 3 år har gått rett i dass…. men men, livet skal ikke være lett.

Papsen går på cellegift nå og jeg vet innerst langt der inni i den lille trange nøtta mi at jeg burde være der for han. Men akkurat nå må jeg bare tenke EGO, ellers går det galt med meg også. 

Jeg er så møkklei alt som har med rus å gjøre, jeg har faen ikke ord! Men synes det er utrolig urettferdig at folk med kroniske sykdommer som faktisk trenger medisinene sine blir tatt fra de på Vestfoldklinikken.

Akkurat nå tar jeg en dag omgangen, jeg hadde lille ca 4-5 uker i sommer, drakk kun vann og Cola, det er når jeg blir uten henne at all møkka starter, rastløshet etc. Med henne er alt i rute. 

Ellers sliter jeg med en bagatell oppi alt annet kaos i livet, jeg får ikke gjort om <Instagramkontoen fra bedrift til privat :( jeg får bare feilmeldinger at jeg har et promotert innlegg, noe jeg ikke har) , jeg har også sletta superjanne-siden på FB. Jeg har prøvd alt og snart blir denne jævla Mac`n en boomerang! ARGH!

Btw om noen der ute har lyst prøve KOLONIAL så sjekke denne KODEN, da får du 200; og handle for og jeg får også litt, hjelp til selvhjelp :)

Hue er fullstendig tomt, eller i grunn for fullt av for mye så jeg får ikke ting ut som jeg vil det skal ut.

Nå skal jeg pleie kaktusen i halsen med et par glass vin! Nettet her er føkka.

SNX :)