GAVEPAKKE! Womanizer Pro W500 + Bondagesett #sm #Submissive

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 13.47.56

Kjøp bestselgende klitorisstimulator og få Fifty Shades bondage-sett på kjøpet. Trykk på bildet for mer info.

Verdenslansering –  Womanizer Pro W500 er mindre, enklere å holde og kraftigere enn sin forgjenger. Dette er gaven alle kvinner burde unne seg!

Womanizer Pro er en helt unik klitorisstimulator – nyt følelsen av at klitoris suges forsiktig mot den fløyelsmyke silikonhylsen, uten berøring eller vibrasjoner! Dette forhindrer overfølsomhet og gjør det mulig å oppnå multiorgasmer selv for deg som opplever ubehag ved bruk av vanlige vibratorer! Velg mellom 8 ulike intensitetsnivåer, fra supermyk til ekstra kraftig. Womanizer Pro har egne knapper for intensitsnivå, noe som gjør den enklere i bruk.

Womanizer Pro er liten, relativt stillegående og meget diskret – det elegante designet passer like godt på nattbordet hjemme som i vesken når du er ute og reiser. Den inkluderte USB-laderen gjør det mulig å lade Womanizer Pro uansett hvor du er. Du får med to ulike silikonhylser for ekstra god passform. Womanizer er superenkel å rengjøre, bare ta av silikonhylsen og bruk litt vibratorrens så er jobben gjort!

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Pro er mindre, kraftigere og mer stillegående – vi tror ikke resultatet hadde blitt dårligere!

Kjøp bestselgende klitorisstimulator og få Fifty Shades bondage-sett på kjøpet. Gavepakken består av …

  • Orgasmemaskinen «Womanizer Pro W 500», som stimulerer på en helt unik måte. Den sutter på klitoris gjennom pulserende trykkbølger
  • Bondagesettet «Control Freak» fra den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som enkelt spennes rundt madrassen
  • Med denne spennende gavepakken får dere en fin mulighet til å eksperimentere med myk bindelek, før den avsluttes i en orgasmefest
Spesifikasjoner:

Lengde: ca. 12,5 cm
Bredde: ca. 6,2 cm
Batteritid: ca. 90 minutter (avhengig av styrkenivå)
Womanizer Pro er laget i ABS-plast med klitorishylser i ren silikon.

Ps: tipset og prøvd ut av JannikeMichelle følg henne gjerne på Insta :)