VIRUS!

Skjermbilde 2017-09-20 kl. 10.05.44

Da har både jeg og Mac`n Virus, jeg med HPV og Mac`n med gud veit hva faen men det popper opp shaitsider hver gang jeg trykker «eple» og «N». WHY? Dette er så irriterende!

Sånn ellers har jeg gått på vannvogna, jeg takler ikke lukt av øl mer, og jeg blir kvalm av å se bilder av «siste utepilsen» til folk på Face og insta, og takk F#$ for det! Kos dere LOL! «Grønn smiley».

Har akkurat skrevet til Ellen at formen er stigende, etter halvannen uke oppi Gokkeland og når jeg kom hjem søndag så kjørte jeg på med B-vitaminer, Magnesium og VANN! :) Så Jeg har tusen tanker i hode nå for jeg må bestemme meg innen Torsdag om jeg trenger en tur «inn» eller om dette løpet klarer jeg selv.

Igjen.

Jeg er positiv idag, penger på konto, stappa fullt kjøleskap, fin kjæreste, jeg har egentlig alt å vinne på å klare dette selv. Det er bare kjedsomheten som tar knekken på meg, jeg blir rastløs. Så jævla rastløs også! Men alt er en vane. Jeg gikk 366 dager uten en dråpe og det er da for F%$ ikke så vanskelig å hive seg på den igjen.

Så er det Lillemeg, hun trenger mammaen sin så mye nå fremover, det er den alderen, og Papsen som har kreft og startet på cellegift. Jeg kan bare ikke dra fra alt dette. Mens jeg skriver dette føler jeg vel innerst inne hva jeg har bestemt meg for fremover i livet. 

SNX :)