STEKT TORSK MED BACON OG GRØNNSAKSMOS #sunnrutine

Skjermbilde 2017-09-20 kl. 14.30.37
Skjær bort ben og del fisken opp i serveringsstykker. Gni fisken inn med sitronsaft og olivenolje. Dekk en stekeplate med bakepapir og pensle olje på bakepapiret . 🐟🐟🐟 Legg fisken oppå stekebrettet og strø over litt pepper. Legg en spiseskje smør på hvert fiskestykke. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 10-15 minutt 🐟🐟🐟
Skjær bacon i strimler og sprøstek dem med smør (og gjerne litt persille )
Grønnsaksmos av poteter og brokkoli lages på samme måte som potetmos …kok poteterog brokkoli, Brokkolien trenger litt mindre koketid så ta de oppi til sist :) når de er kokt,hell ut vannet og ha oppi noen klatter med smør og litt melk + salt og så kan du mose det til grønnsaksmos!

Følg gjerne SUNNRUTINE på instagram & snap.

Takk til Sortehjerte for denne oppskriften :)

SNX :)