Cecilie snakker om sex, Sex, SEX !

Jeg er så enig med Cecilie i interjuet gjort av TARA  for en stund tilbake, at jeg måtte bare rappe en liten del av det som jeg ville dele med dere lesere. Regner med at Cecilie har en annen gruppe lesere, eller kanskje ikke? :

– For oss kvinner henger sex veldig mye sammen med egen kropp og utseende. Det er mye snakk om at kvinner trenger så mye oppvarming og tid for å få orgasme. Det er jo egentlig ikke sant i det hele tatt. Ligger de fleste av oss uforstyrret og kåte på et rom alene og onanerer, tar det stort sett ikke mer enn et minutt før vi kommer, hvis vi går inn for det. Men med én gang vi får en mann opp i senga, kommer den psykologiske bremseklossen inn i bildet. Kvinner blir ofte sjenerte over kroppen sin og redde for å vise seg kåte i tilfelle han ikke skal like oss og synes vi er sexy.

– Men da spør jeg alltid: Er han du ligger med sånt et voldsomt fruktfat, han da? Tenker han på hvordan han ser ut når han ligger med deg? Nei.

Cecilie mener vi kvinner er altfor flinke til å være slemme mot oss selv, og gir mange av kvinnemagasinene mye av skylden. Cupcakestrenden er for eksempel noe av det verste hun vet.

– Damer er flinke til å være slemme mot seg selv, tråkke seg selv ned og være selvpinende. Vi damer er mye flinkere til å være misfornøyde enn til å gi faen. Jeg blir sur på mange av damebladene, de legger altfor ofte opp til at vi skal være så misfornøyde. De skal hele tiden gjøre deg bedre enn du er: ”Sånn får du fastere og finere rumpe.” ”Sånn stjeler du kjendis-stilen.” Osv. i det uendelige. Under alle disse artiklene ligger et implisitt budskap om at du ikke er god nok som du er. Som for eksempel disse evinnelige spørsmålene mange som blir intervjuet, får: Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Hæ? Akkurat som du nødvendigvis må være misfornøyd med alt annet ved kroppen din?

Cecilie er ivrig nå. Gestikulerer og slår oppgitt ut med armene.

– Nå i det siste har vi fått denne helvetes cupcakes-trenden, fnyser hun foraktfullt.

– Er det noe som provoserer meg, så er det cupcakes! Cupcakes er selve symbolet på den kvinnelige stussligheten! Cupcakes er liksom sånn søtt og nusselig og femi. Det tar hundre år å lage, smaker ikke godt engang og blir fremstilt som sånn ”deilig syndig” og litt ”frekt” for kvinner som sitter på jobben og spiser trist mat til lunsj.

– Det er jo ikke vanlig mat man blir feit av! Gå på en hvilken som helst arbeidsplass med mange kvinnelige ansatte og du finner disse nitriste knekkebrødene og den deprimerende magerosten i kjøleskapet. Og så skal de liksom hjem og bake cupcakes i tre timer etter en lang arbeidsdag og oppdatere Facebook-statusen med ”synden” sin og kokettere med at de er så ”frekke” å bake kake – ”også på en mandag, da” – som om det er en forbrytelse mot menneskeheten å spise på en mandag. Det er bare så stusselig. Hvorfor kjøper vi en sånn stusslighet?, spør Cecilie, men venter ikke på svar.

– Vi damer må bli flinkere til å spise på egne premisser. Spise for vår egen del, ikke bare for å ta oss best mulig ut for andre. Vi må også bli mye mer ego i sengen fremfor å tenke så mye på hvordan vi skal tilfredsstille våre menn og være deilige for dem. Damer burde bli flinkere til å pule på egne premisser. Tenk heller på hvordan du selv liker det.

Mennene er med uansett, hvis vi ser litt stort på det. De vil jo bare at vi skal ha det deilig, og ingenting er mer opphissende for dem enn at vi viser kåtheten og tar litt ansvar for egen nytelse. Cecilie er også opptatt av å avmystifisere sex.

– Sex er på mange måter som en helt vanlig treningsøkt, mener hun. Særlig når man har vært sammen en stund.

– Jeg kan også savne den tiden jeg var nyforelsket, nysgjerrig og kjempekåt og kjente puppene sprenge bare jeg visste han var på vei over, men det der går over for alle med tiden. Og da blir jo spørsmålet etter hvert hva man skal gjøre for fortsatt å ha det godt og spennende sammen. Jeg får utrolig mange spørsmål av typen; ”hvordan skal jeg få meg et godt sexliv?” Akkurat som det finnes en pille? Du må jo være aktiv og selv gjøre noe for å få et godt sexliv! Og da er det aller viktigste du kan gjøre, å dempe dine egne forventninger, mener Cecilie.

– Det er blitt et slags statussymbol å kunne skryte av et godt sexliv i dag. Det handler altfor mye om prestasjon, mens et godt sexliv i virkeligheten bare handler om seksuell velvære. Men media har skjønt at sex selger, særlig på nett hvor man kan måle klikk i forhold til annonsører. Derfor kjører man tips, tips, tips og spiller på folks usikkerhet. Men jeg tror ikke folk er så fantasiløse og ikke vet hva som skal til, bare de er ærlige med seg selv, mener hun.

For selv om Cecilie lever av å selge sexleketøy, er hun langt ifra noen sexatlet eller spesielt sexfiksert, mener hun.

– Jeg selger sexleketøy. Det er jo i utgangspunktet ikke noe man trenger, det er et luksusprodukt. Jeg ser på sexleketøy som en liten booster og hurtigtast. Man trenger ikke en oppvaskmaskin heller, men det er veldig greit å ha. Det er mange måter å bruke en vibrator på, men effekten for oss damer er bare helt fantastisk, mener Cecilie.

– Jeg er slett ikke den typen som orker å ha sex hele natten og holde på som en villmann. Jeg er mer sånn: Ok, nå er det nok kos, det var deilig, men nå skal jeg ha fikset mitt – og så vipper jeg frem vibratoren. Cecilie illustrerer energisk med begge hendene som om hun holder i en diger vibrator.
– For mitt vedkommende har sexleketøy blitt implementert som en helt naturlig del av sexlivet. Fordelen med dem er jo at de får oss kvinner til å komme gang på gang, helt uten problemer. I tillegg har designerne i dag gjort en kjempejobb. Før ble sexleketøy ansett som pornografiske rekvisitter. Sånn er det ikke lenger, og det takket være den totale makeoveren godsakene har fått, smiler Cecilie og viser frem en hel kasse rosalekre og skulpturelle leketøy.

– Men fortsatt har altså ikke vi kvinner et eget slangord for å onanere sånn som gutta har det, sukker hun og klapper litt på pelshalen til en eksklusiv dildo med swarovskikrystaller rundt skaftet.

– Menn ”tar seg en runk”, ”en stille Anders” og ”drar’n”, mens vi kvinner altså fortsatt må ”masturbere” – et begrep som får det til å høres ut som det dreier seg om en medisinsk livstruende sykdom. Det forteller meg at vi kvinner fortsatt har et stykke å gå før vi tør å slippe oss løs – noe som er helt nødvendig for å ha et godt sexliv, sier Cecilie Kjensli.

(Kilde: CecilieKjensli.no)

Skjermbilde 2015-09-07 kl. 21.07.46

Erotisk halskjede med 2 stk. vibratoranheng i sølv for offentlig eller privat bruk.
Elegant og funksjonell smykke-vibrator av sølv og galvanisert stål
Lydløs, vibrerer godt til så liten og vakker å være. Oppladbar via USB-port.
Blir levert i en eksklusiv gaveeske som inneholder et pent oppbevaringsetui.

SnX :)

Ps: Les mere om tøffe jenter her & masse annet digg 😉